Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Vouchere si carduri cadou

Produse
Bine ai venit!

HOME TRAINER TACX GENIUS Smart 2018 + bidon cadou

Cod: T2080 D

Detalii produs


Genius ofera cea mai avansata frana dintre trainerele Tacx cu operare prin roata spate, pentru e experienta realista. Conectare ANT+ si Bluetooth Smart, cu posibilitate de transmisie simultatan catre mai multe dispozitive. Cand nu este conectat, Genius se comporta ca un "trainer fluid" stand-alone care simuleaza drum drept si aplica rezistenta progresiva. Operare automata. Rezistenta electrica. Inclinatie/panta realista maxim 20% pentru greutate totala de 75 kg. Coborare simulata -5%. Putere maxima 1500 watt (10 sec). Inertie 125 kg. Compatibil cu toate bicicletele, roti de 26"-29" si 700C. Include suport roata fata, software Tacx Trainer software 4 Advanced, control pe ghidon si antenta ANT+.

Preț 3.49900 Lei
Disponibilitate : Disponibil la precomanda
Preturile includ TVA.

Descriere

Genius ofera cea mai avansata frana dintre trainerele Tacx cu operare prin roata spate, pentru e experienta realista.

Conectare ANT+ si Bluetooth Smart, cu posibilitate de transmisie simultatan catre mai multe dispozitive.

Cand nu este conectat, Genius se comporta ca un "trainer fluid" stand-alone care simuleaza drum drept si aplica rezistenta progresiva.

Operare automata.

Rezistenta electrica.

Inclinatie/panta realista maxim 20% pentru greutate totala de 75 kg.

Coborare simulata -5%.

Putere maxima 2000 watt (10 sec).

Inertie 125 kg.

Compatibil cu toate bicicletele, roti de 26"-29" si 700C.

Include suport roata fata, software Tacx Trainer software 4 Advanced, control pe ghidon si antena ANT+.

HOME TRAINER TACX GENIUS Smart 2018 + bidon cadou http://www.magazinuldebiciclete.ro/userfiles/b81e6ae7-410b-47f7-8144-c2900c09a8f7/products/3473821_list.jpg TACX
3499.00 RON Disponibil la precomanda
*Giant Romania (Sincron Performance SRL ) updateaza constant informatiile din site pentru a fi cat mai corecte si mai usor de inteles pentru utilizatori. Cateodata aceste informatii pot conţine inadvertenţe de tipul : imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea SC Sincron Performance SRL; in unele imagini pot aparea unele accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard; unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz, sau pot conţine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului, iar stocul si pretul se pot modifica constant fara un aviz prealabil. Bicicletele Giant au 24 de luni garantie si 4 revizii gratuite. Bicicletele se achiztioneaza asamblate si reglate si au incluse pedale standard (plastic-metal). Pentru comenziile online, bicicletele se livreaza ambalate corespunzator pentru a evita riscul deteriorarii. Pentru marimile bicicletelor va rugam consultati tabelul atasat in pagina de prezentare a bicicletei sau tabelul de marimi pentru bicicletele Giant aici .
 

Produse recomandate

GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro