Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Trotinete

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017). Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele Toy of the Year (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017

Produse
Bine ai venit!

CARD CADOU 200 LEI

Cod: 200VGC001

Detalii produs


REGULAMENT CARD CADOU Art.1  Organizator Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de Sincron Performance s.r.l., cu sediul social în Iaşi, Str Stihi , nt 2 A , et...

Preț 20000 Lei
Disponibilitate : In stoc
Preturile includ TVA.

Descriere

REGULAMENT CARD CADOU

Art.1  Organizator

Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de Sincron Performance s.r.l., cu sediul social în Iaşi, Str Stihi , nt 2 A , et 6 , Ap 18 ,, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J22/2275/2004, cod fiscal RO 16870366, cont RO52INGB0014000036258911 ING Bank .

Art.2  Condiţii de deţinere

Orice persoană fizică sau juridică poate intra în posesia cardului (voucherului) cadou GIANT, pentru achiziţionarea de produse comercializate numai în magazinul GIANT, din Bucureşti, Str. Traian nr. 98, Sector 3.

Art.3  Obţinerea cardului de cadou GIANT

Cardul (voucherul) cadou poate fi obţinut pe loc, în magazinul GIANT, în schimbul achitării contravalorii nominale a fiecărui card în parte.
Sunt disponibile carduri (vouchere) cadou cu valori nominale de 100, 200 şi 500 lei.
Alege cardul (voucherul) cadou dorit, achită la casa de marcat contravaloarea acestuia și fă-i o surpriză plăcută persoanei dragi!

Art.4  Beneficii

Cardul (voucherul) cadou GIANT oferă următoarele beneficii:
- Poate fi schimbat pe loc în produse din magazin;
- Posibilitatea de a participa la promoţii speciale şi concursuri, adresate în exclusivitate clienţilor acestui card.

Art.5  Folosirea cardului

Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru a achita contravaloarea produselor achizițio-nate în magazinul GIANT.
Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului (voucherului) cadou, deţinătorul trebuie să-l înmâneze reprezentantului magazinului GIANT, înainte de a solicita produsul/produsele pe care doreşte să îl/le achiziţioneze.
Cardul (voucherul) cadou este transmisibil.
Neutilizarea cardului (voucherului) cadou în termenul de valabilitate specificat duce la pierderea contravalorii achitate pentru acesta.
Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru o singură tranzacţie mai mare sau egală cu valoarea nominală înscrisă pe acesta.
Cardul (voucherul) cadou NU poate fi preschimbat în bani. NU se poate primi rest în bani.

Art.6  Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

Pierderea, furtul sau distrugerea cardului (voucherului) cadou poate fi comunicată reprezentanţilor magazinului GIANT, solicitându-se în acelaşi timp eliberarea unui nou card (voucher) cadou. În perioada de înlocuire a cardului (voucherului) nu este posibilă acordarea de produse în contul acestuia şi/sau a altor beneficii asociate.

Art.7  Valabilitatea cardului

Cardul (voucherul) cadou oferit are durată determinată, fiind valabil pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data validării. Sincron Performance s.r.l. poate hotărî în orice moment încetarea emiterii de carduri (vouchere) cadou.

Art.8  Modificarea regulamentului

Sincron Performance s.r.l. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament având obligaţia de a le face publice, pe site-ul www.magazinuldebiciclete.ro şi/sau prin orice alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.


Art.9  Serviciul de relaţii cu clienţii

Pentru orice alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la 0722 246 268 sau să ne scrieţi pe adresa de e-mail info@magazinuldebiciclete.ro

Comentarii existente

Nu sunt comentarii
Daca scrii un comentariu

  • Vorbeste la obiect si ofera detalii. Ce ti-ar fi placut sa stii inainte sa cumperi acest produs?
  • Nu scrie nici prea mult nici prea putin. Ideal este intre 75 si 300 de cuvinte.
  • Salvand un review sunteti de acord cu Termeni si conditii
Nu include
  • Informatii care se pot schimba cum ar fi pretul sau oferte promotionale, etc.
  • Limbaj vulgar, insulte sau vocabular ce ii poate deranja pe alti vizitatori.
  • Date personale (cum ar fi adrese de email sau numere de telefon).
*Giant Romania (Sincron Performance SRL ) updateaza constant informatiile din site pentru a fi cat mai corecte si mai usor de inteles pentru utilizatori. Cateodata aceste informatii pot conţine inadvertenţe de tipul : imaginile sunt cu titlu de prezentare si nu atrag responsabilitatea SC Sincron Performance SRL; in unele imagini pot aparea unele accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard; unele specificaţii sau preţul pot fi modificate de catre producător fără preaviz, sau pot conţine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului, iar stocul si pretul se pot modifica constant fara un aviz prealabil. Bicicletele Giant au 24 de luni garantie si 4 revizii gratuite. Bicicletele achizitionate din showroom sunt asamblate si reglate si au incluse pedale standard (plastic-metal). Pentru comenziile online, bicicletele se livreaza in cutie nemontate. Pentru marimile bicicletelor va rugam consultati tabelul atasat in pagina de prezentare a bicicletei sau tabelul de marimi pentru bicicletele Giant aici .

 

Produse recomandate

GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro