Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Trotinete

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017). Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele Toy of the Year (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017

Produse
Bine ai venit!

Livrare si plata

Plata produselor

Pentru a achita produsele achiztionate in showroomul Giant din str Traian , Nr 98 , sector 3, Bucuresti sau comandate pe www.magazinuldebiciclete.ro ai la dispozitie mai multe optiuni:

- Plata numerar sau ramburs
- Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard
- Transfer prin internet banking
- Ordin de plata
- Plata  prin Card Avantaj -6 rate ( in aceasta situatie intra toate produsele la pretul standard si care nu fac obiectul unor reduceri sau promotii actuale sau in curs, operatiunea se poate realiza doar in showroomul Giant din str Traian , Nr 98 , sector 3, Bucuresti)

Plata numerar/ramburs

Plata se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul SC Sincron Performance SRL. In cazul livrarii produselor la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea sau prin factura proforma platita in avans.
In acest caz va rugam sa aveti in vedere conform legii ca puteti achita prin aceasta metoda cel mult 5000 lei pentru persoane fizice si juridice.

Plata cu cardul la ridicarea produselor din showroom

La ridicarea produselor de la sediul Sincron Performance-magazinul Giant ,str Traian, Nr 98, sector 3, Bucuresti se poate plati cu card bancar emis sub sigla Visa si MasterCard sau cu card de cumparaturi prin intermediul terminalului POS existent.
Nu percepem nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele www.magazinuldebiciclete.ro.

Atentie!
In cazul in care cardul nu are activata optiunea de introducere a codului PIN in momentul platii, este necesar ca persoana care efectueaza plata sa fie posesorul cardului si sa se legitimeze cu actul de identitate. Se va verifica semnatura, care trebuie sa corespunda cu cea de pe card.

Plata online cu cardul

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

 

Nu percepem niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Sincron Performance foloseste platforma LibraPay.
Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platorma de plata online.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata LibraPay, www.magazinuldebiciclete.ro  nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare despre cardul tau.

 

 

Plata prin tranfer bancar

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit,dupa autentificarea in sistemul de internet banking se va afisa un ordin de plata precompletat cu toate datele tranzactiei. Prin semnarea electronica a ordinului de plata si aprobarea platii, tranzactia va fi finalizata cu succes.
Plata se efectueaza instant, in conditii de siguranta maxima, utilizand sistemul de internet banking cu care esti deja familiarizat.
In acest moment, poti folosi transferul banca pentru plati online efectuate prin intermediul solutiilor de internet banking furnizate de urmatoarele banci: Banca Transilvania si Alpha Bank .

Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SC Sincron Performance SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.
Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii proformei emise, in contul comunicat in scris sau pe factura.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului trebuie prezentata stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Nume firma: S.C. SINCRON PERFORMANCE S.R.L.
Cont lei: RO52INGB0014000036258911, deschis la ING Bank
Cod unic inregistrare: RO 16870366


Plata prin Card Avantaj 

Credit Europe Bank - 6 rate fara dobanda.
In aceasta situatie intra toate produsele la pretul standard si care nu fac obiectul unor reduceri sau promotii actuale sau in curs, operatiunea se poate realiza doar in showroomul Giant din str Traian , Nr 98 , sector 3, Bucuresti). 

La receptionarea comenzilor achitate (Ordin de plata, card online, rate, transfer bancar, etc) este obligatoriu prezentarea unui act de identitate:

- Pentru persoane fizice este necesara prezentarea unui act de identitate
- Pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.

 

 

 

 

Transportul si livrarea produselor

Livrarea produselor se poate realiza direct de catre un agent www.magazinuldebiciclete.ro, prin curier sau direct de la magazinul Giant din Bucuresti, Str. Traian nr 98, sector, 3 cod 030576.

In cazul livrarii prin curier sau agent propriu, livrarea se va face numai catre adresa/ adresele mentionate in cadrul comenzii plasate, de luni pana sambata, cu exceptia sarbatorilor legale.

Transportul este gratuit pentru comnezile cu o valoare mai mare de 300 lei. Pentru comenzile cu o valoare mai mica sau egala cu 300 lei transportul se asigura contra cost. Contravaloarea transportului este de: 20 de lei pentru Bucuresti, 25 lei pentru orasele din aria curierului, 35 lei pentru localitati din afara ariei curierului, indiferent de dimensiunea coletului. Va sugeram sa verificati aria de acoperire a GLS, pentru a alege zona de livrare corespunzatoare locatiei dvs. 

In majoritatea cazurilor, coletul va ajunge la dumneavoastra in 24-48 de ore de la confirmarea comenzii.  Avem nevoie si de sprijinul dumneavoastra pentru a optimiza livrarile si a evita eventuale greseli ale curierului, prin urmare va rugam sa mentionati in fiecare comanda si codul postal.

Colaboram pe partea de livrare cu cele mai bune companii din Romania, insa nu ne putem asuma raspunderea pentru posibilele intarzieri de livrare ale curierului, indiferent de motivul acestora, inclusiv urmatoarele: adresa oferite gresit in comanda, curierul nu gaseste destinatarul la adresa mentionata sau nu reuseste sa ia legatura telefonic cu destinatarul, greseli de sistem ale curierului, situatii exceptionale precum: drumuri inzapezite/inundate/inchise/blocate, accidente ale masinii care transport comanda, etc. De asemenea nu ne asumam raspunderea pentru posibile daune suferite de catre dumneavoastra din cauza depasirii sau modificarii termenului de livrare, independent de culpa noastra.

Colegii nostri care onoreaza comenzile fac tot posibilul ca produsele comandate sa fie ambalate corespunzator, astfel incat in conditii normale de transport acestea sa ajunga in stare impecabila la dumneavoastra. Cu toate acestea, pot aparea situatii in care coletul sa fie avariat in timpul transportului. Preocuparea noastra continua este sa nu avem astfel de situatii, insa in cazul aparitiei lor nu ne putem asuma raspunderea pentru produsele lovite/zgariate/deteriorate in timpul transportului. Va rugam ca la primirea coletului sa verificati produsele livrate si sa semnalati curierului orice deteriorare/neconcordanta a produselor primite. In cazul in care nu semnalati acest lucru curierului la primirea produselor, nu va vom putea despagubi sau schimba produsele primite.

 

Regulament card cadou


Art.1  Organizator

Acest program de fidelitate este organizat şi desfăşurat de Sincron Performance s.r.l., cu sediul social în Iaşi, Str Stihi , nt 2 A , et 6 , Ap 18 ,, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J22/2275/2004, cod fiscal RO 16870366, cont RO52INGB0014000036258911 ING Bank .

Art.2  Condiţii de deţinere

Orice persoană fizică sau juridică poate intra în posesia cardului (voucherului) cadou GIANT, pentru achiziţionarea de produse comercializate numai în magazinul GIANT, din Bucureşti, Str. Traian nr. 98, Sector 3.

Art.3  Obţinerea cardului de cadou GIANT

Cardul (voucherul) cadou poate fi obţinut pe loc, în magazinul GIANT, în schimbul achitării contravalorii nominale a fiecărui card în parte.
Sunt disponibile carduri (vouchere) cadou cu valori nominale de 100, 200 şi 500 lei.
Alege cardul (voucherul) cadou dorit, achită la casa de marcat contravaloarea acestuia și fă-i o surpriză plăcută persoanei dragi!

Art.4  Beneficii

Cardul (voucherul) cadou GIANT oferă următoarele beneficii:
- Poate fi schimbat pe loc în produse din magazin;
- Posibilitatea de a participa la promoţii speciale şi concursuri, adresate în exclusivitate clienţilor acestui card.

Art.5  Folosirea cardului

Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru a achita contravaloarea produselor achizițio-nate în magazinul GIANT.
Pentru a beneficia de avantajele asociate cardului (voucherului) cadou, deţinătorul trebuie să-l înmâneze reprezentantului magazinului GIANT, înainte de a solicita produsul/produsele pe care doreşte să îl/le achiziţioneze.
Cardul (voucherul) cadou este transmisibil.
Neutilizarea cardului (voucherului) cadou în termenul de valabilitate specificat duce la pierderea contravalorii achitate pentru acesta.
Cardul (voucherul) cadou poate fi folosit pentru o singură tranzacţie mai mare sau egală cu valoarea nominală înscrisă pe acesta.
Cardul (voucherul) cadou NU poate fi preschimbat în bani. NU se poate primi rest în bani.

Art.6  Pierderea, furtul sau distrugerea cardului

Pierderea, furtul sau distrugerea cardului (voucherului) cadou poate fi comunicată reprezentanţilor magazinului GIANT, solicitându-se în acelaşi timp eliberarea unui nou card (voucher) cadou. În perioada de înlocuire a cardului (voucherului) nu este posibilă acordarea de produse în contul acestuia şi/sau a altor beneficii asociate.

Art.7  Valabilitatea cardului

Cardul (voucherul) cadou oferit are durată determinată, fiind valabil pentru o perioadă de 2 (doi) ani de la data validării. Sincron Performance s.r.l. poate hotărî în orice moment încetarea emiterii de carduri (vouchere) cadou.

Art.8  Modificarea regulamentului

Sincron Performance s.r.l. îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul regulament având obligaţia de a le face publice, pe site-ul www.magazinuldebiciclete.ro şi/sau prin orice alte canale de comunicare pe care le consideră oportune.


Art.9  Serviciul de relaţii cu clienţii

Pentru orice alte informaţii, vă rugăm să ne contactaţi la 0722 246 268 sau să ne scrieţi pe adresa de e-mail info@magazinuldebiciclete.ro

Promotii

Anvelopa TACX Trainer MTB
-21%
Cod T1397 In stoc
Preț 149,00 Lei 189,00Lei
Adaugă in coș
Anvelopa TACX Trainer Road
-21%
Cod T1390 Stoc limitat
Preț 149,00 Lei 189,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Rabobank Road
-35%
Cod 45079006 Fara stoc
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Rabobank Off-Road
-35%
Cod 45943283 Stoc limitat
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT MCS Rabobank Off Road
-35%
Cod 44943253 Stoc limitat
Preț 259,35 Lei 399,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT DH Race
-35%
Cod 11666004 Stoc limitat
Preț 291,85 Lei 449,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Dh Race
-35%
Cod 11662004 Stoc limitat
Preț 207,35 Lei 319,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, negru
-35%
Cod 10601021 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, rosu
-35%
Cod 10601001 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Junior
-35%
Cod ANGELM In stoc
Preț 54,54 Lei 83,90Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Race, negru
-35%
Cod 10606005 Stoc limitat
Preț 129,35 Lei 199,00Lei
Adaugă in coș
Incalzitoare picioare GIANT
-35%
Cod 90619003 Stoc limitat
Preț 116,35 Lei 179,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70642002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70652002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares
-35%
Cod 60520679 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares, Alb
-35%
Cod 520800 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Sosete GIANT Alb
-46%
Cod 4167-004 In stoc
Preț 20,00 Lei 36,90Lei
Adaugă in coș
Bicicleta GIANT Pre Push Bike
-40%
Cod 241254 In stoc
Preț 299,34 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, alb
-48%
Cod 4334-004 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, negru
-48%
Cod 4334-001 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro