Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Trotinete

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017). Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele Toy of the Year (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017

Produse
Bine ai venit!

Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare site

Site-ul www.magazinuldebiciclete.ro este un magazin online de produse si articole sportive, marca inregistrata apartinand S.C Sincron Performance S.R.L, o companie romaneasca inregistrata in Romania, cu sediul in Iasi, Str Stihi , nt 2 A , et 6 , Ap 18 , judet Iasi. S.C Sincron Performance S.R.L  se supune legilor din Romania. S.C Sincron Performance S.R.L este responsabila de intretinerea si operarea site-ului, precum si de relatia cu clientii.

Ne dorim ca dumneavoastra, in calitate de client, sa aveti o experienta cat mai placuta pe site-ul nostru si sa il utilizati in cele mai bune conditii. Va recomandam sa cititi cu atentie Termenii de Utilizare si va asiguram ca acestea nu aduc atingere drepturilor dumneavoastra statutare.

S.C Sincron Performance S.R.L  isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui site sau orice alte modificari aduse site-ului fara o notificare prealabila. Va asiguram ca vom face intotdeauna acest lucru pentru a va oferi un tratament cat mai bun pe acest site.

Ultima versiune valida a Termenilor si Conditiilor de utilizare va fi intotdeauna cea disponibila online, pe site.

Folosirea serviciilor oferite de catre www.magazinuldebiciclete.ro si/sau parcurgerea prezentului document implica acceptarea in totalitate a Termenilor si Conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

 

Promotii active si informatii despre stoc

Promotii active :

 

Cumpararea produselor  de pe www.magazinuldebiciclete.ro

Pentru a plasa o comanda ferma pe www.magazinuldebiciclete.ro trebuie sa va inregistrati. Inregistrarea presupune creearea unui cont de utilizator. Mai multe detalii si pasii de urmat ii gasiti la sectiunea Cum comand?.

Parola asigura confidentialitatea si securitatea datelor dumneavoastra aflate in baza noastra de date, de aceea va sfatuim sa nu dati aceasta parola unei alte persoane. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces de pe site-ul www.magazinuldebiciclete.ro, orice activitate desfasurata pe site-ul nostru cu numele dumneavoastra de utilizator este integral responsabilitatea dumneavoastra. In cazul in care aveti suspiciuni referitoare la activitati neautorizate cu numele dumneavoastra de utilizator sau in cazul in care ati pierdut parola, aveti obligatia de a ne instiinta imediat la adresa info@magazinuldebiciclete.ro sau telefonic, in intervalul orar de functionare al magazinului din sectiunea Contact .

Primirea comenzii dumneavoastra prin intermediul contului de utilizator va fi confirmata de catre www.magazinuldebiciclete.ro fie prin email sau telefonic, la adresa de e-mail sau numarul de telefon mentionate la inregistrarea contului. Comanda va fi procesata de catre www.magazinuldebiciclete.ro, urmand ca apoi sa va transmitem detalii referitoare la comanda dumneavoastra: disponibilitatea produsului/ produselor comandate, data efectuarii comenzii, modalitatea de plata, modalitatea de livrare, valoarea totala a comenzii. Aveti obligatia de a verifica corectitudinea datelor din mesajul de confirmare si de a ne anunta eventualele erori sau omisiuni.

Confidentialitatea datelor

Cumparatorul/utilizatorul isi poate modifica in orice moment optiunea privind accesul la datele personale conform politicilor(http://www.magazinuldebiciclete.ro/prelucrarea-datelor-cu-caracter-personal), fie direct din contul de pe site, fie contactandu-ne cu una din optiunile din sectiunea Contact .

Actualizarea site-ului se face zilnic si pentru a evita orice neplaceri care ar putea sa apara, disponibilitatea unui produs comandat in stocul real al magazinului on-line va fi comunicata catre dumneavoastra conform pasilor mentionati anterior. In cazul in care doriti un produs care nu se afla pe stoc, putem onora cererea dumneavoastra pe baza de precomanda, dupa ce am agreeat, in prealabil si in scris, cu dumneavoastra acest lucru. Facem eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acest site. Fotografiiile au caracter informativ si pot contine rareori inadvertente cum ar fi: nuanta culorii produselor din poze poate fi diferita de cea reala, la fel dimensiunile sau modelele desenate pe produse, gradul de accesorizare,sau unele produse pot fii afisate sub forma de pachet (tip bundle). Pretul poate fi modificat de catre www.magazinuldebiciclete.ro fara preaviz, in orice moment.
Pot exista situatii, putin probabile, in care  datele pot contine fotografii eronate sau specificatii introduse incomplet sau cu diferente fata de produsul fizic de pe site sau pot fii afisate eronat din diverse motive (tehnice, erori umane de introducere a datelor, etc).

In cazul in care livrarea nu a fost efectuata, www.magazinuldebiciclete.ro va informa clientii  cu privire la eroarea aparuta, le va comunica in scris sau telefonic detaliile conforme cu specificatiile produsului si va onora comanda numai dupa ce va primi acordul in scris (prin e-mail) de la client.

Prin inregistrarea unei comenzi in site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare(telefonic sau pe e-mail in orice situatie in care este necesara contactarea cumparatorului).

Prin finalizarea comenzii, cumparatorul declara ca toate datele furnizate de acesta sunt corecte si complete la data plasarii comenzii.

Vanzatorul poate anula comanda efectuata de catre cumparator sau restrictionarea accesului in site in urma unei notificari prealabile fara nici o obligatie ulterioara a unei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa pretinda celeilalte daune in cazurile de mai jos:

-Invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de plati on-line

-Datele furnizate de client sunt incomplete, incorecte sau false

-Vanzatorul observa un comportament neadecvat si o conduita cu rea credinta a cumparatorului care pot aduce prejudicii activitatiilor site-ului  .

 

Valoarea maxima a obligatiilor www.magazinuldebiciclete.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de www.magazinuldebiciclete.ro de la clientul respectiv.

Site-ul www.magazinuldebiciclete.ro nu va fi facut responsabil si nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate sa apara din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. Va asiguram insa ca depunem toate diligentele pentru a evita astfel de situatii.

In situatiile datorate unor erori tehnice de functionare ale site-ului, in cazul in care apar diferente de pret intre pretul initial de lista si pretul afisat eronat, ne rezervam dreptul de a nu livra si a nu onora aceste comenzi. Vom informa clientul in cel mai scurt timp de la data comenzi, de erorile aparute si ii vom confirma preturile reale de vanzare, conforme cu datele inregistrate in contabilitate.

Garantia produselor

Produsele nu au garantie implicita. Garantia este furnizata de producator sau importator, dupa caz. Termenul de garanţie al produselor variază între o luna şi 24 luni, se referă la defectele de fabricație conform condițiilor oferite de către producătorul original și se acordă în mod exclusiv doar cumpăratorului inițial. Bicicletele Giant au garantie 24 de luni si 4 revizii periodice gratuite.

Garanţia intră in vigoare la data achiziţionării produsului, se aplică clientului inițial şi nu este transferabilă. Garanţia este limitată în mod expres la repararea sau înlocuirea componentei în cauză. Nu intră sub incidenţa garanţiei: uzura normală aparută în timp, asamblarea incorectă, procedurile defectuoase de efectuare a întreţinerii, instalarea de componente sau accesorii cu altă destinaţie decât cea originală sau cu grad scăzut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijenţe. Garanţia se pierde dacă produsul este folosit în alte scopuri decât cele recomandate.

Pentru a putea beneficia de garanţie, produsul trebuie însoţit de bonul fiscal sau factura fiscală şi, după caz, de certificatul de garanţie valabil. Pentru situatiile legate de garantie se contacteaza reprezentatii www.magazinuldebiciclete.ro  la datele de contact de pe site. Produsele trebuie sa ajunga (direct sau prin curier) la magazinul Giant din Bucuresti, Str. Traian nr. 98, sector 3, cod postal 030576, costurile de transport fiind suportate de catre client, dupa o notificare prealabila. Dupa primirea produsului, vom solutiona garantia si vom returna produsul sau un inlocuitor, dupa caz.

Pentru a beneficia de garantie, cumparatorul trebuie sa respecte instructiunile de folosire si normele ce trebuiesc cunoscute de cumparatorii de bunuri de folosinta indelungata care se vand cu termen de garantie conform: HG 786/96, 394/95.

In cazul pieselor supuse uzurii (saboti de frana, camera de bicicleta, lant, pinioane, dispozitiv angrenaj, sa, etc), nu se acorda garantie pentru uzura ci doar pentru defectiuni de fabricatie.

Nu se beneficiaza de garantie in cazul utilizarii neadecvate a produselor. Fara a acoperi intreaga plaja de exemple, va prezentam cateva situatii de acest gen, in care garantia nu poate fi invocata:

  • certificatul si factura de cumparare au fost pierdute;
  • bicicleta se foloseste in regim de inchiriere
  • 
bicicleta nu a fost folosita conform modului de utilizare sau intretinerea a fost defectuoasa;
 
  • defectiunea a fost cauzata de folosirea necorespunzatoare: ciocniri, suprasarcina, accidente;

  • reparatia bicicletei a fost facuta de catre o persoana neautorizata de www.magazinuldebiciclete.ro
  • numarul de serie al bicicletei nu corespunde cu numarul scris in certificatul de garantie;
  • depozitarea bicicletei s-a facut in aer liber si prezinta urme de rugina.


Reviziile gratuite

Verificarea presiunei aerului in roti;

Reglarea inaltimea seii si a ghidonului dupa utilizator si blocarea lor;

Verificarea si adaptarea frinelor pentru a lucra ergonomic si eficient;

Reglarea suspensiilor fata, spate ; daca este cazul

Verificarea si adaptarea schimbatoarelor de viteze ;

Strangerea corecta a piulitelor de fixare a rotilor.

 

Returul produselor

Daca din anumite motive, pe care nu trebuie sa le justificati, va hotariti sa returnati produsul, o puteti face  in urmatoarele conditii:
Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor, persoanele fizice  în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, inainte de expirarea perioadei de retragere  stabilita de dispozitiile pre-citate, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului
Conform Art. 11 al OUG 34/2014, "Inainte de expirarea perioada de retragere ,respectiv inainte de expirarea celor 14 zile, consumatorul informeaza SC Sincron Performance SRL cu privire la decizia de a returna bunul achizitionat " putind opta pentru una din variantele instituite de acest articol :
- folosirea formularului de retragere prevazut de Anexa B la OUG 34/2014  si comunicarea acestuia prin posta cu confirmarea primirii sau prin email la adresa info@magazinuldebiciclete.ro
- folosirea unei declaratii neechivoce prin care va exprimati decizia de retragere din contract si comunicarea acesteea prin posta cu confirmarea primirii sau prin email la adresa info@magazinuldebiciclete.ro


Produsele se pot returna doar dupa confirmarea din partea SC Sincron Performance SRL a primirii instiintarii privind decizia de retur.

Conditii generale de returnare:

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, nedeteriorat, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate.


Produsele trebuie impachetate corespunzator in alta cutie, astfel incat cutia originala sa nu sufere nici un soc pe perioada transportului pana la vanzator, totodata va rugam sa nu lipiti banda adeziva sau stickere pe cutia originala, pentru ca produsul impreuna cu ambalajul in original sa poata sa isi pastreze starea initiala de vanzare.


Produsele achizitionate sub forma de pachete speciale sau care beneficiaza de produse cadou nu se pot returna individual, ci doar in forma completa asa cum au fost vandute impreuna cu produsul cadou cu care au fost livrate.
In cazul in care achizitia a fost efectuata cu beneficiul unui cupon de discount/card cadou, returnarea contravalorii produselor va fi efectuata prin scaderea valorii cuponului din valoarea initiala.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a solicita  acoperirea prejudiciului cauzat prin deteriorarea produsului,  constind in contravaloarea  cheltuielilor necesare pentru readucerea la stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.  Acest comision va fi comunicat clientului in baza constatarii estetice si tehnice a produsului returnat.


Rambursarea banilor

Returnarea contravalorii produsului, poate fi amanata in cazul in care SC Sincron Performance SRL, nu a primit produsul returnat sau nu a confirmat primirea instiintarii privind decizia de retragere din contract.
Cheltuielile de transport pentru returnarea produsului catre SC Sincron Performance SRL, vor fi suportate integral de catre cumparator.


Returnarea contravalorii produsului va fi efectuata prin virament bancar si nu presupune alte taxe sau comisioane.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

SC Sincron Performance SRL va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile  de la data informarii de catre cumparator asupra deciziei sale de a returna bunul achizitionat si a receptiei returului daca au fost respectate de catre cumparator obligatiile instituite prin prezentul inscris care are ca suport disp art 9-14 DIN oug 34/2014.
Produsele achizitionate direct din magazinul nostru, unde este posibila testarea acestora sub indrumarea si ajutorul personalul calificat SC Sincron Performance SRL nu se supun  art. 9-14 al OUG 34/2014


Procedura de retur :


1. Contactarea vanzatorului Contact
2. Trimiterea formularului de retragere sau a declaratiei neechivoce privind decizia de retur prin posta sau prin email, completate de catre client(info@magazinuldebiciclete.ro)
3. Confirmarea din partea SC Sincron Performance SRL privind decizia de retur.
3. Produsul trebuie sa fie ambalat  astfel incat sa nu se deterioreze pe perioada transportului si trebuie ambalate separat, in alta cutie decit cutia originala. Cutia originala trebuie protejata, sa nu se deterioreze.
4. In momentul trimiterii produsului rugam cumparatorul sa se asigure ca a adaugat toate accesoriile in cutia produsului, nu a pierdut etichetele produsului si elementele interioare ale ambalajului cu care a fost expediat initial produsul.
5. Este important sa nu se aplice banda adeziva, chiar daca este transparenta peste etichetele produsului astfel incat cutia produsului sa ramana intacta.
6. Predarea produsului se poate face personal sau se poate expedia prin curier la sediul magazinului nostru din strada Traian, Nr 98, sector 3, Bucuresti.
7.Firma SC Sincron Performance SRL nu este raspunzatoare pentru deteriorarea sau pierderea coletului, pe timpul expedierii. Recomandam trimiterea coletului asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.


Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon 0722 244 268 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa info@magazinuldebiciclete.ro

 

 

 

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1.SINCRON PERFORMANCE SRL cu Autorizatia nr. 32917 este inregistrat la Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

2.Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private Sincron Performance SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

3.Termeni in intelesul Legii 677/2001:
• date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale;

• prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice mod, alaturarea, combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

4.Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS,newsletter)
– cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului,marketing şi publicitate,statistica,operare magazin online
 
 5.Prin completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a SINCRON PERFORMANCE SRL, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 32917, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 4.
 
6 Prin citirea Documentului Clientul/utilizatorul declara ca a  luat la cunostinta faptul ca ii sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 

7.Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa SINCRON PERFORMANCE-info@magazinuldebiciclete.ro cu o cerere scrisa, datata si semnata:.

-cu privire la dreptul de opoziție menționăm că acesta poate fi exercitat în orice moment, din cauza unor motive întemeiate și legitime legate de situația ta particulară, exceptând cazul în care există dispoziții legale care prevăd contrariul. De asemenea, precizăm că ai dreptul de a te opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele tale cu caracter personal să fie prelucrate în scop de marketing. 

 
8.Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
 
9. Prin completarea in formularul de comanda pe Site a datelor personale, inregistrarea informatiilor despre client/utilizator se vor utiliza in vederea alocarii si/sau oferirii ofertelor promotionale, reducerilor si a altor beneficii, precum si pentru satisfacerea altor cereri sau cerinte pe care le clientul/utilizatorul le are.
 
10. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate de catre institutiile statului abilitate.

Drepturi de proprietate intelectuala si industriala

Continutul asa cum este definit in preambul, incluzand dar nelimitandu-se la simboluri comericale, imagini si fotografii, logo-uri, text si continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exculsiva a http://www.magazinuldebiciclete.ro/ , acesta avand toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect.

Cumparatorului nu ii este permisa publicarea, copierea si distribuirea catre terte parti sau modificarea continutului fara acordul scris a http://www.magazinuldebiciclete.ro/.

 

 

Promotii

Pantalon GIANT Rabobank Off-Road
-35%
Cod 45943283 Stoc limitat
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT MCS Rabobank Off Road
-35%
Cod 44943253 Stoc limitat
Preț 259,35 Lei 399,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT DH Race
-35%
Cod 11666004 Stoc limitat
Preț 291,85 Lei 449,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Dh Race
-35%
Cod 11662004 Stoc limitat
Preț 207,35 Lei 319,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Rabobank Road
-35%
Cod 45079006 Stoc limitat
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, negru
-35%
Cod 10601021 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, rosu
-35%
Cod 10601001 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Junior
-35%
Cod ANGELM In stoc
Preț 54,54 Lei 83,90Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Race, negru
-35%
Cod 10606005 Stoc limitat
Preț 129,35 Lei 199,00Lei
Adaugă in coș
Incalzitoare picioare GIANT
-35%
Cod 90619003 Stoc limitat
Preț 116,35 Lei 179,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70642002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70652002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares
-35%
Cod 60520679 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares, Alb
-35%
Cod 520800 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Bicicleta GIANT XTC 2
-50%
Cod 08030203 Fara stoc
Preț 2.799,50 Lei 5.599,00Lei
Adaugă in coș
Bicicleta GIANT Sedona DX W
-50%
Cod 07614303 Stoc limitat
Preț 1.124,50 Lei 2.249,00Lei
Adaugă in coș
Sosete GIANT Alb
-46%
Cod 4167-004 In stoc
Preț 20,00 Lei 36,90Lei
Adaugă in coș
Bicicleta GIANT Pre Push Bike
-40%
Cod 241254 In stoc
Preț 299,34 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, alb
-48%
Cod 4334-004 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, negru
-48%
Cod 4334-001 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro