Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Trotinete

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017). Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele Toy of the Year (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017

Produse
Bine ai venit!

Giant prezintă bicicletele sezonului 2016

publicat pe: 23.03.2016
Giant prezintă bicicletele sezonului 2016

Deşi încă nu pare, de ceva vreme condiţiile meteo sunt cât se poate de tomnatice, primăvara este alături de noi, iar noul sezon de ciclism a debutat. Ceva mai timid acum la început, când temperaturile nu sunt încă ideale şi când ploaia încă ne încurcă planurile, însă vremea uscată nu se va mai lăsa mult aşteptată.

Noua colecţie de biciclete Giant a sosit şi este expusă în showroom-ul din Bucureşti. Câteva din modelele reprezentative ale colecţiei trebuie scoase în evidenţă întrucât sunt reprezentative fie pentru noul sezon, fie pentru categoria din care fac parte, fie din punct de vedere al tehnologiilor folosite sau al echipărilor oferite.

Giant Trance 27.5 1 este o bicicletă special creată pentru mersul „tare-la-vale” pe potecă. Inima bicicletei este reprezentată de cadrul uşor din aluminiu ALUXX SL lucru ce-i permite să fie cea mai uşoară bicicletă din aluminiu cu suspensii de 140mm produsă de Giant. Fiind puternic hidroformat şi dotat cu cel mai uşor design ce suspensie, noul cadru Trance 27.5 împinge tehnologia bicicletelor full suspension spre noi limite de greutate, rezistenţă şi performanţă.

Noul cadru dispune de headtube OverDrive pentru manevrabilitate şi rigiditate frontală mai bună în partea din faţă, de suspensia Maestro ce a câştigat multiple premii şi braţ culisant specific pentru roţi de 27,5 inch lucru care permite ţevi chainstay cât mai scurte posibil pentru cea mai bună manevrabilitate posibilă. Preţul recomandat este de 16.999 lei.

Giant Propel Advanced 0 îţi oferă avantaje indiferent dacă sprintezi pentru a câştiga un concurs sau doar pedalezi singur la antrenament. Aerodinamica a fost intens studiată pentru a te ajuta în orice situaţie. Suficient de rigidă pentru a transfera puterea ta spre pedale, suficient de iertătoare pentru a-ţi oferi confort în timpul antrenamentelor lungi, noua bicicletă de şosea dispune de un cadru aero intens studiat în tunelul aerodinamic.

Cadrul este construit din carbon uşor de nivel Advanced, designul este peste tot optimizat aerodinamic începând de la headtube şi downtube şi încheind cu ţevile seatstay, furca şi seat tube. Tija de şa este şi aceasta construită din carbon pentru încă un plus de aerodinamică şi greutate scăzută. Nici detaliile privind ghidarea internă a cablurilor şi sistemul aerodinamic de frânare nu au fost omise. Preţul recomandat este de 18.999 lei.

Giant XTC Advanced 29er 1 este arma perfectă pentru curse rapide de cross country sau concursuri. Cadrul uşor din carbon este inima acestei biciclete. Este gândit să facă faţă condiţiilor dificile din concursuri. Fiecare cadru este fabricat păstrând o combinaţie ideală între greutate, confort şi manevrabilitate. În acest fel ciclistul care pilotează această bicicletă va dispune de un avantaj clar faţă de concurenţă.

Cadrul dispune de construcţie din carbon de nivel Advanced oferind o manevrabilitate predictibilă, iar geometria este optimizată pentru rigorile turelor sau concursurilor de cross country. Desigur şi mecanismul colierului tijei de şa este integrat în cadru, nu doar pentru un design mai atractiv ci şi pentru confort mai bun. Preţul recomandat este de 13.999 lei.

Pentru viteză maximă cu efort minim Giant Trinity Advanced este bicicleta care sigur nu te va dezamăgi. La triatlon să fii rapid pe bicicletă este doar una din cerinţe. Triatloniştii trebuie să fie perfecţi şi la înot şi la alergare. Însă alături de Trinity Advanced sportivii au partea de bicicletă asigurată. Aerodinamica este din nou la loc de cinste însă nici confortul nu a fost sacrificat. Noul cadru specific pentru triatlon oferă o gamă largă de opţiuni de echipare în aşa fel încât fiecare ciclist, de la profesionist la începător, să obţină o poziţie confortabilă şi eficientă.

Noua Trinity Advanced dispune de aceeaşi geometrie îmbunătăţită ca la Trinity Advanced Pro, geometrie gândită să satisfacă nevoile unui număr mare de atleţi. Mare parte din avantajele aerodinamice ale modelului Trinity Advanced Pro sunt prezente şi aici însă la un preţ mai accesibil. Preţul recomandat este de 11.999 lei.

Revenind la drumurile fără asfalt, Giant Reign 27.5 1.5 LTD este definiţia offroad-ului. Cadrul din aluminiu redefineşte ce înseamnă „uşor” la categoria mountain bike. Aliajul din aluminiu ALUXX SL a ajutat la crearea unui cadru complet nou care profită de avantajele tehnologiei roţilor de 27,5 inch.

Bicicleta este echipată cu suspensia spate Maestro, o suspensie încercată şi testata şi care nu a dat greşi niciodată. Ansamblul suspensiei este optimizat pentru a lucra în perfectă armonie cu roţile de 27,5 inch. Unghiul de 65 grade al ţevii head tube, centrul de greutate amplasat foarte jos cât şi ampatamentul mai mare toate oferă stabilitate şi control fantastic pentru „aggresive trail riding”, pentru viteză mare şi în siguranţă la vale. Cadrul Reign este compatibil cu shock spate pe aer sau arc. Preţul recomandat este de 14.999 lei.

Revenind „cu picioarele pe pământ”, sau mai bine spus în oraş, avem bicicleta Giant Rapid 2, o bicicletă ce se simte la ea acasă indiferent dacă o foloseşti în oraş sau la o tură recreaţională în afara oraşului. Combinând viteza unei cursiere cu manevrabilitatea şi controlul ghidonului plat tip mtb cât şi siguranţa frânelor pe disc, Rapid 2 dispune de versatilitatea necesară pentru a face parte din viaţa ta. Mulţumită cadrului uşor din aluminiu ALUXX SL şi geometriei întinse şi confortabile vei observa că nu vei mai merge aşa des la orele de spinning, alegând mai mult această bicicleta pentru antrenamente. Preţul recomandat este de 3.999 lei.

Nu toata lumea este încă obişnuită cu îmbinarea unor stiluri aparent total diferite. Însă când îl pui în practică eşti extrem de plăcut surprins de avantaje. Un bun exemplu este şi bicicleta Giant FastRoad SLR 2, atât de lină şi eficientă încât simţi că zbori. Atunci când o bicicletă rapidă de şosea întâlneşte ghidonul plat obţii versatilitate totală.

Cadrul este construit din acelaşi aluminiu ALUXX SLR de încredere pentru a obţine o greutate redusă şi performanţă maximă. Fiind gândită să satisfacă nevoile sportivilor şi ale navetiştilor fiecare cadru dispune de tijă de şa D-Fuse care atenuează vibraţiile venite de la drum, forme aerodinamice prezente în headtube, downtube şi furcă, frâne pe disc ce oferă frânare performantă indiferent de vreme şi teren, coarne laterale pe ghidon pentru diferite poziţii la pedalare şi compatibilitate cu portbagaj, aripi, protecţie de lanţ şi cric. Preţul recomandat este de 5.000 lei.

Giant TCR Advanced SL 2 este o bicicletă de şosea pregătită să zboare pe urcări sau să atace coborâri tehnice. Modelul 2016 este mai uşor şi mai eficient devenind astfel o adevărată bicicletă de concurs. Cadrul din carbon este cel mai uşor frameset de şosea produs de Giant, iar raportul rigiditate-greutate este cel mai bun de pe piaţă. Designul Variant al tijei de şa oferă un confort îmbunătăţit în timp ce cadrul păstrează Designul Compact de Sosea (TCR) pentru care cursierele Giant sunt atât de cunoscute şi apreciate.

Cu atâtea avantaje nu este nicio surpriză că bicicleta este alegerea preferată a echipei profesionale Giant-Alpecin pentru zilele lungi petrecute în şa indiferent că sunt petrecute pe căţărări lungi sau coborâri rapide. Preţul recomandat este de 16.999 lei.
Doamnele şi domnişoarele au la dispoziţie propria bicicletă creată special pentru a se potrivi cu fizionomia feminină.

Liv Avail 1 Disc este cursiera potrivită pentru ture rapide sau excursii epice. Mulţumită cadrului uşor din aluminiu ALUXX SL bicicleta este agilă şi manevrabilă. În acelaşi timp frânele mecanice pe disc oferă puterea necesară de frânare indiferent de vreme.

Construită fiind pentru cicliste bicicleta dispune de un cadru cu geometrie relaxată pentru confort şi eficienţă în timpul turelor lungi, dar şi pentru încredere mai mare pe coborâri. Tija de şa D-Fuse oferă şi aceasta un plus de confort şi încredere. Nu în ultimul rând ţeava headtube dispune de tehnologia OverDrive pentru un plus de rigiditate şi control în partea din faţă a bicicletei. Preţul recomandat este de 6.499 lei.

Giant ToughRoad SLR 2 este o nouă bicicletă cu multiple destinaţii. Indiferent că doreşti să ajungi mai repede la serviciu în oraş sau dacă doreşti să urci un drum forestier dificil la munte, noua ToughRoad este instrumentul perfect. Roţile 700c şi ghidonul drept îmbină viteza unei biciclete de şosea cu manevrabilitatea unui mtb. În plus cadrul dispune de opţiunile necesare pentru a folosi bicicleta şi într-o tură epica de cicloturism.

În plus faţă de specificaţiile evidente bicicleta dispune şi de opţiuni discrete, dar care ajuta foarte mult la confort şi randament sporit. Spre exemplu tija de şa este echipată cu tehnologia D-Fuse, întâlnită şi la bicicletele Giant mai scumpe, mulţumită căreia ciclistul primeşte mai mult confort fiind astfel în măsură să parcurgă mai mulţi kilometri pe zi. Preţul recomandat este de 4.399 lei.

Când vine vorba de pedalarea pe teren accidentat orice ajutor din partea bicicletei este binevenit. Este şi cazul bicicletei de munte Liv Tempt 3 ce oferă o înălţime de încălecare mică, de foarte mare ajutor ciclistelor. Cadrul uşor din aluminiu este construit în aşa fel încât să beneficieze din plin de avantajul roţilor de 27,5 inch în timp ce geometria permite sportivelor să evolueze de la un nivel scăzut de abilităţi la performanţe ridicate pe singletrack. Preţul recomandat este de 3.299 lei.

Giant Talon 27.5 RC LTD este bicicleta cu care urcările dificile sau virajele tehnice vor deveni din ce în ce mai uşor de abordat. Această bicicletă echilibrată îţi permite să porneşti cu încredere pe potecile de munte, iar ajutorul vine din partea cadrului uşor din aluminiu ALUXX şi a geometriei optimizată utilizării roţilor de 27,5 inch. Fiecare bicicletă Talon oferă un mix echilibrat între greutate, confort şi preţ devenind astfel un partener de încredere pentru ture recreaţionale la munte sau chiar competiţii. Preţul recomandat este de 7.499 lei.

 

Promotii

Anvelopa TACX Trainer MTB
-21%
Cod T1397 Stoc limitat
Preț 149,00 Lei 189,00Lei
Adaugă in coș
Anvelopa TACX Trainer Road
-21%
Cod T1390 Fara stoc
Preț 149,00 Lei 189,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Rabobank Road
-35%
Cod 45079006 Fara stoc
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Rabobank Off-Road
-35%
Cod 45943283 Stoc limitat
Preț 324,35 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT MCS Rabobank Off Road
-35%
Cod 44943253 Stoc limitat
Preț 259,35 Lei 399,00Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT DH Race
-35%
Cod 11666004 Stoc limitat
Preț 291,85 Lei 449,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Dh Race
-35%
Cod 11662004 Stoc limitat
Preț 207,35 Lei 319,00Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, negru
-35%
Cod 10601021 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Tricou GIANT Vento, rosu
-35%
Cod 10601001 Stoc limitat
Preț 74,68 Lei 114,89Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Junior
-35%
Cod ANGELM In stoc
Preț 54,54 Lei 83,90Lei
Adaugă in coș
Pantalon GIANT Race, negru
-35%
Cod 10606005 Stoc limitat
Preț 129,35 Lei 199,00Lei
Adaugă in coș
Incalzitoare picioare GIANT
-35%
Cod 90619003 Stoc limitat
Preț 116,35 Lei 179,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70642002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Bluza GIANT MCL Logo
-35%
Cod 70652002 In stoc
Preț 168,35 Lei 259,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares
-35%
Cod 60520679 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Casca GIANT Ares, Alb
-35%
Cod 520800 Stoc limitat
Preț 239,85 Lei 369,00Lei
Adaugă in coș
Sosete GIANT Alb
-46%
Cod 4167-004 In stoc
Preț 20,00 Lei 36,90Lei
Adaugă in coș
Bicicleta GIANT Pre Push Bike
-40%
Cod 241254 In stoc
Preț 299,34 Lei 499,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, alb
-48%
Cod 4334-004 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
Protectie Pantofi GAERNE G10 Crono, negru
-48%
Cod 4334-001 In stoc
Preț 65,00 Lei 125,00Lei
Adaugă in coș
GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro