Acest website foloseste cookie-uri pentru facilitarea accesului si livrarea multiplelor functionalitati. Daca veti continua sa navigati, vom considera ca ati acceptat folosirea acestora.
X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

Trotinete

Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete "Model A". Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele "Toy of the Year" (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017). Avand in prim-plan utilizatorul si experienta acestuia, Razor isi propune sa ofere senzatii iesite din comun, combinand inovatie, materiale de calitate si tehnologie de ultima generatie. Fondata in 2000, Razor a devenit in scurt timp foarte populara in SUA prin introducerea legendarei trotinete Model A. Astazi, Razor inspira si incita riderii din intreaga lume cu o gama completa de produse. Calitatea acestora este confirmata de numeroasele premii obtinute, printre care prestigioasele Toy of the Year (finalist in 2002, 2003, 2010, castigator in 2000, 2014, 2016 si 2017

Produse
Bine ai venit!
Filtre
Disponibilitate
Preț
Categorie
Tip lentila
Utilizare
Material
Utilizare
Mod folosire
Utilizare
Tip
(2)

TACX

   

sorteaza

În 1972, Tacx începe fabricarea cilindrilor cu role. Aceasta este o piață mică în acel moment, însă Tacx cunoaște personal ciclistii olandezi și scopul său este de a ii ajuta să se îmbunătățească. În anul 1987 se deschide sediul actual al fabricii, cu o suprafață aproximativă de 10.000 de metri pătrați. Printre altele, compania investește în automatizare și utilizarea roboților de sudură. Tacx a fost una dintre primele companii din Olanda care investesc într-un robot pentru scopuri de automizare.

În afară de rolele Tacx introduce, de asemenea, trainere pentru interior și suporturi de bicicleta pentru autoturisme. Mai târziu, sticlele și uneltele sunt adăugate la sortimentul de produse.

Presa Lant TACX
Set CO2 TACX

Set CO2 TACX

89,00 Lei
Set Leviere TACX
Prosop TACX

Prosop TACX

49,90 Lei
Antena ANT+ TACX
Stand TACX

Stand TACX

169,00 Lei
Dvd MTB Extrem

Dvd MTB Extrem

259,00 Lei
Upgrade VR TACX


12

sorteaza

GIANT ROMANIA

GIANT, cel mai mare producator de biciclete de calitate din lume, a fost devotat culturii ciclismului si sportului in general, inca din 1972.

Azi, GIANT imbina tehnologia inovativa cu expertiza in domeniul productiei, pentru a crea produse care se potrivesc perfect fiecarui tip de ciclist.

Devotat pasiunii de a inspira aventura in toti ciclistii, de la cei ocazionali la cei profesionisti, GIANT isi propune sa promoveze mersul pe bicicleta ca si stil de viata, la nivel mondial.

designed by headstart.ro